diumenge, 20 d’abril del 2008

Més deserts!!!!!


Fotos: http://www.flickr.com/photos/granotexic/sets/


Per fi el seguro ha arribat!!!! Suto de Mendoza en direcció a Xile a travçes del Paso de Aguas Negras, brutal, de conduir moto ha estat lo mes durillo de fins ara ja que es va tractar d-atravessar els Andes per cami de terra durant uns 300km i arribant fins prop dels 4800m d-alçada. A mes vaig ensopegar un dia de rufegada, molt de vent molt fred (-10 C sota ), el terra glaçat.... pero els paisatges, increibles.
Deprés, un cop a Xile, Desert d'Atacama amunt, unes de les zones mes seques del planeta i a més molt llarga ja que vaig estar 4 dies a travessar-lo.
Altre cop cap a Argentina creuant els Andes per Paso de Sico i Paso de Jama, també per sobre 4000m peró el clima molt mes benigne.
Aqui vas a parar altre cop a la Puna, altipla-desert d'alçada amb uns poblets, paisatges i gent que son espectaculars, camins tots de terra i sense quasi tránsit. Pobles com San Antonio de Los Cotres, Tolar Grande i altres son unics al mon (per mi,esclar)
Ara a Salta, en total han estat quasi 15 dies dies cansats pero molt bons, aqui deixo la moto(per temes d'aduana es el millor lloc, a mes em guarden la moto de franc) i vaig cap a casa una temporadeta...kit-kat del viatge!!!!!