divendres, 19 d’octubre de 2007

Una ratera

vaig fer cap a un poblet idilic, tothom qui trobava deia que era una passada,poble de pescadors petit, platges genials, casetes boniques, tribus indigenes......Sí, tot això és veritat pero no em van dir que al voltant del poblet petit estava ples de cases, urbanitzacions i xalets urbanitzats sense solta ni volta, que passejant pels carrers ara un t'agafava el braç per pintar-t'hi un tatuatge, l'altre et regalava una beguda que a l'hora de la veritat no era tant regal, no em van dir que era un cau de turistes!!!!
Per sort, quan anava caminant vaig veure un parell de bars amb la carta escrita tambe en un altre alfabet, em va agradar ja que vaig pensar que seria un lenguatge dels indigenes o similar però a l'acostar-m'hi més vaig veure que era hebreu!!!!! Israelitas arreu!!!! No cal dir res més....
Quan estàs en un lloc així el millor que es pot fer és un canvi de lloc instantani, però com que no soc en Goku, la segona opció és agafar un autobus i fotre el camp a l'acte i és el què vaig fer.